Schapenwol crème en vet van de Noordkroon van Texel

Mijn motivatie om dit product te verkopen heeft te maken dat ik graag een zo puur natuurlijk product in mijn praktijk wil verkopen.

Wat is schapenwolvet?

Wolvet is het vet uit de wol van het schaap het is een geel kleverig talg uit de talgklier van de huid van het schaap deze gele korreltjes zijn duidelijk zichtbaar in de wollen vacht van het schaap. Deze korrels zorgen er voor dat het schaap droog blijft tijdens regen en sneeuw en de wind kan er niet door heen kan dringen zodat het schaap altijd buiten kan blijven lopen.

Ook onze huid produceert talg en onze zweetklieren geven vocht af dit vermengd goed en samen vormen zij een beschermlaag voor onze huid. Wolvet heeft bijna de zelfde samenstelling als onze talg en word dan ook door bijna iedereen goed verdragen.

Wanneer wij schapenwolcrème op onze huid doen, versterken wij onze talg klieren, word er meer vocht vast gehouden op onze huid waar door onze huidcellen beter kunnen herstellen. "Wolvet droogt de huid niet uit"  " Dank zij de wolvet blijft uw huid ademen"

Pure wolvet of wolvet met kruiden is zeer geschikt voor: pijnlijke kloven, voorkoming van veel eeltvorming, droge schilferige huid, rode baby billetjes, schrale kinderwangetjes, en pijnlijke en gebarsten lippen.

Dit alles verklaart de werking van de schapen wol crème en schapenwol vet.

Herstellend, Beschermend, Verzachtend, Genezend

Ook een mooi product om cadeau te geven. De producten zijn te koop in de praktijk